Στην Κοινότητα της Άντισσας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου


Την Κοινότητα της Άντισσας επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.  

Ο κ. Αθανασίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άντισσας κ. Κυριάκο Καραμιχαήλ και με μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου και συζήτησαν θέματα που αφορούν την Άντισσα καθώς και την ευρύτερη περιοχή. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής με την ολοκλήρωση του νέου οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου, καθώς και με τη λειτουργία του νέου σύγχρονου λιμανιού στο Σίγρι, που θα εξυπηρετεί και την Κοινότητα της Άντισσας.  

Στη συνέχεια, ο κ. Αθανασίου είχε συνάντηση με τη νέα Πρόεδρο του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού  Άντισσας κ. Βάια Καρίνου και με τα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού. Συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα του νησιού μας και τα επιμέρους ζητήματα των αγροτών  της Άντισσας και του συνεταιρισμού της, ενώ ο κ. Αθανασίου τους ενημέρωσε για τις προοπτικές που ανοίγονται όσον αφορά τον αγροδιατροφικό τομέα και την αυξανόμενη ζήτηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, κυρίως των τοπικών τυροκομικών προϊόντων, τη χρηματοδότηση των επενδύσεων μέσω προγραμμάτων του αγροτικού χώρου κ.ά. 

Ο κ. Αθανασίου διαπίστωσε την αγάπη και την περισσή όρεξη για προσφορά στον τόπο τους τόσο από τον Πρόεδρο τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, όσο και από την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του συνεταιρισμού της Άντισσας και τους υποσχέθηκε να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την επίτευξη των στόχων τους. 

Στην συνέχεια ο κ. Αθανασίου συναντήθηκε με κατοίκους της Άντισσας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους σε θερμό κλίμα, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν.