Προκήρυξη για τοποθετηση καντινας στον αύλειο χώρο του Μουσικού Σχολείου απο τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μυτιλήνης


Το Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μυτιλήνης», σύμφωνα με την υπ’αρίθμ. 64321/Δ4/16-5-2008 Κ.Υ.Α. των Υπ. Εσωτερικών και Εθν. Παιδείας, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την τοποθέτηση-λειτουργία καντίνας εντός του αύλειου χώρου που στεγάζεται το Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο-Λύκειο) στην Παναγιούδα Λέσβου, λόγω της μη ύπαρξης χώρου λειτουργίας σχολικού κυλικείου εντός του σχολείου και για την ανάγκη κάλυψης των αναγκών των μαθητών του.  

Η διάρκεια λειτουργίας της καντίνας ορίζεται στον ενάμιση χρόνο, ήτοι μέχρι τις 30-6-2024 με δικαίωμα παράτασης για άλλον ένα χρόνο. Μετά το πέρας του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος και εφόσον τηρούνται-πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις, θα επανεξεταστεί η αναγκαιότητα λειτουργίας της καντίνας και η χρονική διάρκεια λειτουργίας αυτής. 

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής του κάθε ενδιαφερόμενου στο διαγωνισμό είναι: 

α) Έγγραφη αίτηση με πλήρη στοιχεία για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό. 

β) Έγγραφη οικονομική προσφορά που εμπεριέχει το προσφερόμενο ποσό σε ευρώ για κάθε μαθητή, η οποία θα τοποθετείται σε ξεχωριστό από τα άλλα δικαιολογητικά κλειστό φάκελο, και ο οποίος θα περιλαμβάνεται μέσα στον κεντρικό σφραγισμένο φάκελο. Η προσφορά πρέπει να είναι καθαρογραμμένη χωρίς ξέσματα, σβησίματα, προσθήκες, διορθώσεις. Τυχόν διόρθωση μονογράφεται από τον ενδιαφερόμενο.  

γ) Πιστοποιητικό πολυτεκνίας από τον αρμόδιο φορέα. 

δ) Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας. 

ε) Πιστοποιητικό Εισαγγελίας ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος. 

στ) Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου. 

ζ) Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους και τα λοιπά δικαιολογητικά, εγγύηση συμμετοχής ποσού 300,00 € ή  αντίστοιχη εγγυητική επιστολή από τράπεζα ή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Το χρηματικό ποσό της εγγύησης ή η εγγυητική επιστολή πρέπει να βρίσκονται μέσα στο κεντρικό σφραγισμένο φάκελο, προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή του εκάστοτε υποψηφίου. Η εγγύηση θα επιστρέφεται στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού, εκτός του υποψηφίου, στον οποίο κατακυρώθηκε η παραχώρηση του κυλικείου, ο οποίος πρέπει να καταβάλει συμπληρωματικά αντίστοιχο ποσό ή εγγυητική επιστολή που να καλύπτει συνολικά το 20% του ετήσιου μισθώματος ως εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης. 

η) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι ανάδοχοι εκμετάλλευσης άλλου κυλικείου δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου. 

θ) πιστοποιητικό δημόσιας αρχής από το οποίο να προκύπτει η ιδιότητα γονέα μονογονεϊκής οικογένειας (για τους υποψηφίους που είναι διαζευγμένοι και γονείς ανήλικων τέκνων, των οποίων έχουν την επιμέλεια, δικαστική απόφαση ή/και ιδιωτικό συμφωνητικό θεωρημένο από το αρμόδιο δικαστήριο ή συμβολαιογραφική πράξη που βεβαιώνει το γεγονός αυτό), 

ι) πιστοποιητικό ΕΦΕΤ/ ΕΟΠΠΕΠ / εναλλακτικών σχημάτων (ΕΣΥΔ). 

ια) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.  

ιβ) όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που απαιτούνται εκ του νόμου για την άδεια λειτουργίας καντίνας.  

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στην αρμόδια για τη διενέργεια του διαγωνισμού Επιτροπή σε σφραγισμένο φάκελο και θα πρωτοκολλούνται στο πρωτόκολλο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης επί της οδού Πεσμαζόγλου αρ.1, Τ.Κ.81100, Μυτιλήνη (εντός του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης) από 20-01-2023 έως και 01-02-2023 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-13:00 μ.μ. 

Η αποσφράγιση των κλειστών προσφορών θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού στις 02-02-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ., στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης επί της οδού Πεσμαζόγλου αρ.1, Μυτιλήνη (εντός Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης). 

Το ελάχιστο ποσό προσφοράς από τους ενδιαφερομένους ορίζεται στα τέσσερα (4) ευρώ ανά μαθητή ετησίως (189 εργάσιμες ημέρες) και θα αποτελεί ποσό εκκίνησης κατά τη διαδικασία του σχετικού διαγωνισμού. 

Αντίγραφο της προκήρυξης με τους ειδικότερους όρους και τα στοιχεία αυτής αλλά και περισσότερες εν γένει πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από το Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης (Πεσμαζόγλου αρ.1 Μυτιλήνη) τηλ. 22510-55600 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.