SANTA RUN AGIASOS 2022


Τρέχουμε για καλό σκοπό! Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Αλληλεγγύης η Visit Agiasos, την Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2022, διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι προσφοράς. Φόρα την αγιοβασιλιάτικη στολή σου και έλα να αλωνίσουμε τα γραφικά σοκάκια του χωριού! Αν θες και εσύ να βοηθήσεις σε περιμένουμε στην Αγιάσο.

Το SANTA RUN AGIASOS 2022 θα ξεκινήσει από το πάνω μέρος του χωριού ¨Καμπούδι ¨ στις 11:30 το πρωί και θα καταλήξει στην έδρα του Visit Agiasos (Δημοτικό Πάρκο). Εκεί θα υπάρχουν λαχταριστοί λουκουμάδες, ροφήματα, μουσική και bazaar με Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η Ελληνική Ομάδα διάσωσης θα πραγματοποιήσει τη δράση «Οι μικροί Διασώστες σώζουν τον Άγιο Βασίλη», όπου τα παιδιά, μέσα από μια βιωματική και διασκεδαστική δράση, μαθαίνουν την έννοια της προσφοράς, της γνώσης και του εθελοντισμού.

Το Τμήμα Κομμωτικής του ΙΕΚ Μυτιλήνης θα βρίσκεται με μια παράλληλη δράση για να κόψουμε τα μαλλιά μας  και να τα δωρίσουμε για καλό σκοπό. Παράλληλα θα παίξουμε με γιορτινά χτενίσματα και στολίδια για μικρούς και μεγάλους.

 

Οι συμμετοχές για το SANTA RUN AGIASOS 2022 ξεκίνησαν!

Δήλωσε την συμμετοχή σου :

ΑΓΙΑΣΟ – Αναψυκτήριο Ρουγκέλλη

ΜΥΤΙΛΗΝΗ – Καφέ Be Happy, Αρχιπελάγους 25

ΚΑΛΛΟΝΗ  – Art Cine Cafe

ΠΕΡΑΜΑ (ΓΕΡΑ) – Velocity

ΠΛΩΜΑΡΙ – Handmade in Plomari

 

Για τους μικρούς μας φίλους η συμμετοχή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει δώρο σκουφάκι. Το κόστος συμμετοχής θα είναι 3 ευρώ για τους ενήλικες. Τα 2 ευρώ από κάθε συμμετοχή θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Διατίθεται στολή ενηλίκων κόστους 7 ευρώ.

Λήξη συμμετοχών: 16 Δεκέμβρη!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940002565