Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συλλογή τροφίμων από την ΟΝΝΕΔ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή τροφίμων & ρούχων που πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στα γραφεία του κόμματος μας. Νέες και νέοι του νησιού μας συμμετείχαν προσφέροντας απλόχερα αγαθά, στηρίζοντας  τους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ παραδώσαμε τα τρόφιμα στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης ενισχύοντας την Χριστουγεννιάτικη δράση του τμήματος με τίτλο «Το καλάθι της αγάπης». Είχαμε την χαρά να μας υποδεχτεί  ο Πρόεδρος του τμήματος κ Θεόδωρος Βαλσαμίδης αναπτύσσοντας μια εποικοδομητική συζήτηση αναφορικά με την αναγκαιότητα της κοινωνικής συνεισφοράς αλλά και μας ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία μας να στηρίξουμε μέσω του Ερυθρού Σταύρου συντοπίτες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ως ΟΝΝΕΔ επιβεβαιώνουμε ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και η έμπρακτη αλληλεγγύη νοοτροπία χρόνων. Απέναντι σε κάθε διχασμό η κοινωνική συνεισφορά υπαγορεύει την ομοψυχία της κοινωνίας των πολιτών.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους .