ΑΙΟΛΙΚΟΣ φουλ για το «όνειρο» της άνοδου…. και Merry Christmas στην κορυφή…..- Αιολικός-Πανγυθεατικός 6-2



Μια και μόνη ήττα έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Αιολικός, εκείνη η ανέλπιστη εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό.

Στον 4ο όμιλο, ο Αιολικός σκόρπισε 6-2 τον Πανγυθεατικό, με δύο χατ τρικ των Αποστολόπουλου και Μακρή, ενώ Πανηλειακός και Πανιώνιος κόλλησαν στο 0-0.

 Με 3 γκολ από τους Αποστολόπουλο και Μάκρη ο Αιολικός επικράτησε 6-2 του Πανγυθεατικού. Σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία στον Πύργο ανάμεσα σε Πανηλειακό και Πανιώνιο η ομάδα της Μυτιλήνης θα κάνει διακοπές στην κορυφή του 4ου ομίλου και με απόσταση 4 βαθμών από τους Νεοσμυρνιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 11′ με τον Κουρτέση. Ο Αιολικός απάντησε με τον ίδιο τρόπο με τον Αποστολόπουλο δεκαπέντε λεπτά αργότερα. Ο ίδιος παίκτης στο 36′ έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 56′ ο Αποστολόπουλος έκανε το χατ – τρικ και το σκορ 3-1. Από εκεί και πέρα τη σκυτάλη πήρε ο Βαγγέλης Μακρής που έβαλε και αυτός τρία τέρματα ανεβάζοντας το δεκτή του σκορ στο 6-1.

Άλλο ένα πέναλτι στο 89′ με τον Πανγυθεατικό να μειώνει σε 6-2 με τον Σπηλιωτόπουλο.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αιολικό να κάνει διακοπές στην κορυφή και με απόσταση τεσσάρων βαθμών κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο της ομάδας.

Πηγη https://athlitikometopo.gr/

4ος όμιλος

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου-Ιάλυσος 2-4 
Ερμιονίδα-Αίας Γαστούνης 1-1
Ρόδος-Παναργειακός 1-0
Αιολικός-Πανγυθεατικός 6-2
Πανηλειακός-Πανιώνιος 0-0
18:30 Πάτραι-ΑΟ Διαβολιτσίου
ΑΟ Πυλίου Κω-ΑΕ Μυκόνου αναβλ.