Combo του 3.10 από το Αγρίνιο και δύο φαβορί από την Τσάμπιονσιπ


Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Super Legue, με τον Άρη να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό με φόντο την εξάδα και τη Λαμία τον ΠΑΣ, σε ματς «εξάποντο» όσον αφορά τη σωτηρία. Γεμάτο το πρόγραμμα από τις «μικρές» Αγγλίες, ενώ το ποδοσφαιρικό μενού συμπληρώνεται με αγώνες από Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Τουρκία. Στην Ευρωλίγκα διεξάγονται 5 παιχνίδια, με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, να δοκιμάζεται στο Ισραήλ από τη Μακάμπι.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικα από το foxbet.gr.

506. Άρης – Παναιτωλικός (18:00)

Ο Άρης προέρχεται από γκέλα, κόλλησε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό κι έχασε κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Ακολουθεί το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θέλει επιστροφή στις νίκες για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο Παναιτωλικός μετά την ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ απέχει 6 βαθμούς από τον σημερινό του αντίπαλο κι αν θέλει να ελπίζει για είσοδο στην εξάδα θα πρέπει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη. Οδηγός του η καλή εικόνα στα εκτός έδρας ματς, όπου παραμένει αήττητος στα 6 τελευταία (3-3-0). Ο Πάρντιου φαίνεται να έχει διάθεση για φουλ επιθετικό σχήμα. Ο Παναιτωλικός παρ' ότι θα παίξει κλειστά, μπορεί να απειλήσει μέσω των αντεπιθέσεων. Θα πάμε σε ρισκαδόρικη επιλογή και θα ποντάρουμε στο combo G/G & Over 2,5, σε απόδοση 3.10.

514. Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο (20:15)

Περνάμε στην επανέναρξη της La Liga. Η Μπέτις τα πήγε καλά σε Ευρώπη και Πρωτάθλημα, παρ' ότι έδειξε κουρασμένη στα τελευταία παιχνίδια πριν από τη διακοπή κι έχασε κάποιους βαθμούς. Έχει απώλειες λόγω Μουντιάλ (Πεσέλα, Γκίδο Ροντρίγκες) και τιμωρίας (Έντγκαρ Γκονθάλεθ), όμως μπορεί να υπολογίζει στον κομβικό Φεκίρ. Εξαιρετικά τα πήγε και η Μπιλμπάο, η οποία φιγουράρει εντός τετράδας. Έδειξε ανεπηρέαστη στα φιλικά, στα οποία σημείωσε 4/4 νίκες. Ζόρικο για εκτίμηση σε σημείο το ματς, οι καλές επιθέσεις των δύο ομάδων μάς επιτρέπουν να πάμε στο Οver 2,5 στο αξιόλογο 2.10.

5318. Μιλάνο – Βαλένθια (21:30)

Σφήνα από Ευρωλίγκα. Πήρε... φόρα η Μιλάνο και μετά την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, σημείωσε και την πρώτη στο γήπεδό της. Επικράτησε της Μονακό 79-71, τρέχοντας ένα σερί 19-0 για να γυρίσει το σκορ από το 58-70 που έχανε. Από σπουδαία νίκη προέρχεται και η Βαλένθια, η οποία επικράτησε στον ισπανικό εμφύλιο της Μπαρτσελόνα (84-83). Προέρχεται από ζόρικο ματς για το Πρωτάθλημα, την Τρίτη ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια, καταναλώνοντας αρκετή ενέργεια. Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία και χρειάζονται νίκες. Πιο «φρέσκοι» από τη Βαλένθια, μπορούν να επικρατήσουν καλύπτοντας και χάντικαπ 4,5 πόντων, που πληρώνει απόδοση 1.91.

545. Μπλάκπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:15)

Η Μπλάκπουλ πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση κόντρα στη Χαλ και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1, πληρώνοντας το αριθμητικό μειονέκτημα που αναγκάστηκε να παίξει από το 53'. Προβληματισμένος για τις αρκετές κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί η ομάδα, δήλωσε ο κόουτς Άπλτον. Ασταμάτητη η Σέφιλντ, επικράτησε άνετα της Κόβεντρι 3-1, σημειώνοντας την 7η νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Είναι σε απόσταση τριπόντου από την πρωτοπόρο Μπέρνλι, όμως έχει αποκτήσει διαφορά 8 βαθμών από την 3η Μπλάκμπερν και φουλάρει για την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σέφιλντ δείχνει ασταμάτητη και η Μπλάκπουλ δεν μοιάζει ικανή να τη φρενάρει. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.88.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα