Χριστουγεννιάτικες μουσικές εκδηλώσεις από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης


Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης στο πλαίσιο της γιορτής των Χριστουγέννων  διοργανώνει μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε  διάφορα σημεία της πόλης της Μυτιλήνης, ξεκινώντας τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου με τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα που θα εκτελεστούν από την Παραδοσιακή  Ορχήστρα και Χορωδία του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης στην αγορά της πόλης  από τις 10:00 π.μ.-13:00 μ.μ.  

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η Παραδοσιακή Ορχήστρα και Χορωδία του Μ.Σ.Μ θα  τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:  

9:30 π. μ. στον Δήμαρχο της πόλης της Μυτιλήνης κ. Στρ. Κύτελη  10:30 π. μ. στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιάκωβο  

11:30 π. μ στον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κ. Μουντζούρη 

Επίσης μαθητές και οι καθηγητές θα επισκεφτούν την Περιφερειακή Διευθύντρια  Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου κ. Κ. Στρατάκη, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Λέσβου καθώς και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ν. Λέσβου. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας Μουσικό σύνολο Jazz μαθητών και καθηγητών του  Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, θα συμμετέχει στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του  6ου Γυμνασίου, στο θέατρο ΦΟΜ ώρα 7:00 μ.μ. 

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου η Ευρωπαϊκή Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου  Μυτιλήνης θα συμπράξει με τη Χορωδία του 4ου Γυμνασίου, συμμετέχοντας στη  Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνεται από το 4οΓυμνάσιο στο χώρο του  σχολείου. 

Επίσης την ίδια μέρα η Παραδοσιακή Ορχήστρα και Χορωδία του Μουσικού  Σχολείου Μυτιλήνης θα επισκεφτεί τον τηλεοπτικό σταθμό Aeolos TV, για να  βιντεοσκοπήσουν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, τα οποία θα προβληθούν από το  τηλεοπτικό κανάλι σε προγραμματισμένη εκπομπή. 

Τέλος την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το πρωί, στο χώρο του Μουσικού Σχολείου  Μυτιλήνης, οι μαθητές της Σύγχρονης Ορχήστρας, της Χορωδίας τάξεων του  Μουσικού Γυμνασίου, της Μουσικής Δωματίου καθώς και άλλων Μουσικών  Συνόλων αλλά και Ατομικών Οργάνων θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικες  Μελωδίες.