FoxBet :Με… ρόπαλο εντός η Χέρακλες!


Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet. 

Μία μέρα έμεινε πριν την εκκίνηση του Μουντιάλ, τις προηγούμενες προτάθηκαν κάποια μακροχρόνια στοιχήματα από τη στήλη, ίσως προστεθούν και πιο ειδικές επιλογές (σκόρερ ομάδων, κλπ), στη συνέχεια. Απόψε υπάρχει πρόταση από τη 2η κατηγορία Ολλανδίας. 

Παράλληλα, μία ημέρα απομένει για την έναρξη  του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Αναλυτικά οι μουντιαλ αποδοσεις 

Χέρακλες – Ος: 1 (-1.5 Α.Η.), στο 1.72 

Πρωτοπόρος της κατηγορίας η γηπεδούχος, είναι στους 34 βαθμούς, με επίδοση 11-1-3 έπειτα από 15 αγωνιστικές, στο +2 από την Τσβόλε. «Όπλο» της -διαχρονικά αλλά και φέτος- η εξαιρετική εντός έδρας επίδοση. Έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς σε 7 φετινά ματς στο «Erve Asito», στο 2-2 με την, 3η στην κατάταξη, Μάαστριχτ. Στα υπόλοιπα 6 κέρδισε, συνήθως με ευρύ σκορ, μόνο σε ένα από αυτά η νίκη ήταν με διαφορά μικρότερη των δύο τερμάτων. Και στα 7 εντός σκόραρε από 2 φορές και πάνω, 24 φορές συνολικά. Εξαιρετική στα δύο προηγούμενα στο Άλμελο, με ΦΚ Αϊντχόφεν (3-0) και Μπρέντα (5-1). 

Η Ος προέρχεται από νίκη, με 2-1 επί της Γιονγκ Άλκμααρ, όμως γενικότερα δεν έχει πείσει ως τώρα, παραμένει πολύ χαμηλά στην κατάταξη (16η θέση). Στόχος είναι να φορμαριστεί σε κάποια από τις επόμενες περιόδους (3η ή 4η) μήπως και διεκδικήσει είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Πήρε βαθμούς μόνο σε ένα από τα 5 πιο πρόσφατα εκτός, κόντρα στην προτελευταία Χέλμοντ. Πέραν της φόρμας θα έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, τους Ματιέ και Μαργκαρίτα, που είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ της, έχοντας βάλει μαζί το 50% των τερμάτων της στο πρωτάθλημα. 

Τα δεδομένα που έχουμε οδηγούν σε ευρεία νίκη της Χέρακλες, πάμε στον άσο με χάντικαπ (επιβεβαιώνεται σε νίκη με 2 γκολ διαφορά και πάνω). 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα