FoxBet : Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα στη χθεσινή… ξηρασία

Ο Κωστής Μητσέας επιστρέφει

Μετά το χθεσινό… σοκαριστικό 8/8 Under 2.5 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, απόψε θα ζητήσω τα γκολ. Στην Ιταλία Η εξαιρετική φέτος Νάπολι κοντράρεται με τον πάντοτε υπολογίσιμο Άγιαξ.

Νάπολι – Άγιαξ: G/G & Over 3.5, στο 3.19

Πανδαισία τερμάτων στο πρώτο ματς, κυρίως από τη Νάπολι, η οποία υποχρέωσε τον Άγιαξ στην πιο «βαριά» εντός έδρας ήττα της ιστορίας του (6-1). Η ιταλική ομάδα είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, προέρχεται από 8 σερί νίκες και συνολική φετινή επίδοση 10-2-0! Εντυπωσιάζει ο ρυθμός που σκοράρει, η παραγωγικότητά της καλύπτει και τα κενά στην άμυνα. Ο Άγιαξ δεν πατάει καλά. Ακόμα και στο πρωτάθλημα που κέρδισε 4-2 τη Φόλενταμ, τερματίζοντας σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη (0-1-3) τα είδε… όλα για να κερδίσει. Έχει χάσει την αμυντική του σταθερότητα και σε αντίθεση με τη Νάπολι σε αυτόν δεν φτάνει η επιθετική του παραγωγικότητα. Θεωρητικά αυτός είναι που «καίγεται» περισσότερο για τη νίκη απόψε, οπότε θα πρέπει να ρισκάρει.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 πλησιάζει. Τα πιο έγκυρα προγνωστικα μουντιαλ

Δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτό το ματς θα μοιάσει με τα χθεσινά και δεν θα έχει γκολ. Σε σούπερ (Ενισχυμένη*) απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν μίνιμουμ 4 γκολ, θα μπει στις επιλογές μου.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα