Επίσκεψη στην Λήμνο από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου


Επίσκεψη στην Λήμνο πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης από τις 5 έως 9 Οκτωβρίου. Παραβρέθηκε στους επετειακούς εορτασμούς για την απελευθέρωση της Λήμνου από τον τουρκικό ζυγό ενώ ήταν παρών και στους 33ους Αιγιοπελαγίτικους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν το διήμερο 8-9/10 με τη υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Τον  Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου Πανάγος Κουφέλος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού Δημητρίος Κουρσουμπάς, και ο Εκτελεστικός Γραμματέας  Απόστολος Αλατζάς.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  πολύτιμος αρωγός και υποστηρικτής των αγώνων ευχαριστεί θερμά την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων για την άριστη συνεργασία  .Πιο συγκεκριμένα  ευχαριστεί τον Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, την Πρόεδρο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Σοφία Σακοράφα, καθώς και τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη.

Επίσης συγχαίρει τις Αθλητικές Ενώσεις, τα σωματεία και τους αθλητές που αγωνίσθηκαν σε αυτή την εμβληματική και σπουδαία αθλητική διοργάνωση του Αιγαίου. Στο περιθώριο των αγώνων ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ  κ. Κώστα Κεντέρη βράβευσε τον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη. Ο Λέσβιος Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην  συνεχή και ανεμπόδιστη προσφορά του Περιφερειάρχη στον Αθλητισμό των νησιών μας.

Ο Περιφερειάρχης Κωσταντίνος Μουτζούρης παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε:

«Είναι χαρά και τιμή για μένα να παραλαμβάνω από τα χέρια του Κώστα Κεντέρη την τιμητική πλακέτα και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω απρόσκοπτα την ενίσχυση του Αθλητισμού  των νησιών μας.»

Τέλος κατά την παραμονή του στην Λήμνο  ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε διεξοδικά για τα θέματα αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου ενώ και οι Αντιπεριφερειάρχες πραγματοποίησαν συναντήσεις με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες των αντικειμένων τους.