FoxBet : Τρία τα κρατούμενα για τον Αντετοκούνμπο

Γράφει ο Κωστής Μητσέας για το Foxbet

Ξεκίνησε χθες το Ευρωμπάσκετ 2022. Σήμερα, στις 18:00, η Ελλάδα αναμετριέται με την Κροατία, και τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον σούπερ σταρ της διοργάνωσης!

Που θα δείτε το ματς; Όλες οι πληροφορίες για το eurobasket 2022 καναλι μεταδοσης

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Το ποντάρισμα θα πάει πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φαίνεται πως γουστάρει πολύ που βρίσκεται σε αυτή την ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να έχει πετυχημένο τέλος το τουρνουά. Έδειξε στα προηγούμενα φιλικά και επίσημα ματς πως όποτε αγωνίζεται είναι αυτός που σηκώνει όλο το βάρος της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Άμυνα κι επίθεση. Η 40άρα που πέτυχε απέναντι στη Σερβία (έστω κι αν ηττήθηκε η Εθνική) την εκλαμβάνω ως προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στο Eurobasket.

Η Κροατία και η Ιταλία μοιάζουν στα «χαρτιά» ως οι ισχυρότεροι αντίπαλοι της Ελλάδας στον 3ο όμιλο. Δεν περιμένω… περίπατο της ομάδας του Ιτούδη, οπότε ο Γιάννης θα χρειαστεί να παίξει αρκετό χρόνο για να σιγουρευτεί η νίκη. Πρώτο το κρατούμενο. Η μη ετοιμότητα στο 100% των «ψηλών» Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο θα αναγκάσει τον κόουτς να χρησιμοποιήσει αρκετά τον Γιάννη κοντά στη ρακέτα, κάτι που σημαίνει και αρκετά ριμπάουντ. Δεύτερο κρατούμενο. Το τρίτο είναι ένας συνδυασμός, της επιθυμίας για νικηφόρα πρεμιέρα, να βάλει από κάτω από νωρίς τη μία ανταγωνίστρια, αλλά και της αποστολής μηνύματος για το ποιος είναι ο καλύτερος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας.

Προγνωστικό: Γιάννης Αντετοκούνμπο 27+ Πόντοι & 11+ Ριμπάουντ, σε απόδοση 4.45

Αφήνω και μια άλλη πρόταση σαν σκέψη χωρίς να πονταριστεί για όποιον θέλει… Κόντρα στη Σερβία ο Γιάννης εκτέλεσε 14 βολές, ευστόχησε στις 10. Είναι δεδομένο πως αρκετές φορές κόβεται μόνο με φάουλ, περιμένω ξανά να βρεθεί αρκετές φορές στη γραμμή των βολών, πληρώνει λίγο να εκτελέσει Over 10,5 (μόλις 1.50), σαφώς καλύτερα να ευστοχήσει σε μίνιμουμ 8 (1.95).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα