«Τρόμος» για ηλικιωμένη στην Μυτιλήνη

 

Συνελήφθησαν άμεσα δύο (2) άτομα, για διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής στη Μυτιλήνη

 

Οι δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και κατάστημα στην ίδια περιοχή

 

Συνελήφθησαν, σήμερα (10-09-2022) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) άτομα -  ημεδαποί, ηλικίας 16 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα, της ληστείας και της απόπειρας κλοπής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Ειδικότερα και σύμφωνα την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες την (10-09-2022) στην παραπάνω περιοχή, οι δράστες, μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από την κατοχή της, πορτοφόλι που περιείχε διάφορα νομίσματα, το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ και κοσμήματα αξίας -300- ευρώ περίπου.

 

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, οι συλληφθέντες, λίγο νωρίτερα δρώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και κατάστημα στην ίδια περιοχή.

 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος γονέων του 16χρονου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.