Είδη καθαριότητας, τρόφιμα και γλυκά στο γηροκομείο Πλωμαριου από την Δ. Αλεξανδρή


Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πρόνοιας Αλεξανδρή Δήμητρα συνοδευόμενη από εθελόντριες της Αγίας Μαρίνας Μυτιλήνης,  προσέφερε είδη καθαριότητας, τρόφιμα και γλυκά στο «Μιχαλέλειο» οίκο ευγηρίας στο Πλωμάρι.

Κατά την επίσκεψή της συνομίλησε με τους τρόφιμους και το προσωπικό, διαπίστωσε τις πολύ σημαντικές προσπάθειες του διευθυντή κ. Στέφανου Σανιδά, ο οποίος είναι προσανατολισμένος στις ιδιαίτερες ανάγκες της τρίτης ηλικίας με γνώση, αγάπη και σεβασμό με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των περιθαλπομένων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλους η καθαριοτήτα, η άψογη συμπεριφορά του προσωπικού που αντανακλούσε στα πρόσωπα των φιλοξενούμενων.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα καθώς  οι δράσεις  και οι ενέργειες  που μπορούν να προγραμματιστούν προκειμένου να επιλυθούν τα τρέχοντα σημαντικά ζητήματα.

Η κ. Αλεξανδρή τους διαβεβαίωσε ότι ως Αντιδήμαρχος Πρόνοιας θα πράξει ό,τι είναι δυνατό, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα ο οίκος ευγηρίας.

Η Τρίτη Ηλικία πρέπει πάντα να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας