FoxBet : «Βροχή» τα γκολ στο Μονακό–Αϊντχόφεν


Πέντε αγώνες διεξάγονται την Τρίτη (2/8) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μία εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι ρεβάνς για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό υποδέχεται την PSV Αϊντχόφςν σε ματς που υπόσχεται γκολ, ενώ στο βραζιλιάνικο «εμφύλιο» για το Κόπα Λιμπερταδόρες, Κορίνθιανς και Φλαμένγκο συγκρούονται με φόντο τα ημιτελικά και η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

Αξιολόγηση Στοιχηματικών: Κριτική για την κάθε εταιρία

611. Μονακό - PSV Αϊντχόφεν (21:00)

Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς. Η Μονακό υποδέχεται την PSV Αϊντχόφεν, στην οποία είναι προπονητής ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ. Κοντράρονται δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία που δεν μπορούν να παίξουν με σκοπιμότητα και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσουν να σημειώσουν γκολ. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ στη Γαλλία, καθώς δεν βρίσκουμε τρόπο να μη σκοράρουν αμφότερες στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρισμα στο G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.07.

 

623. Κορίνθιανς - Φλαμένγκο (03:30, 3/8)

Βραζιλιάνικος «εμφύλιος» και πρώτος προημιτελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζεται άριστα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πάρει ρίσκα στο παιχνίδι της, καθώς η πρόκριση στα ημιτελικά είναι ο διακαής πόθος τους και λογικά στη ρεβάνς θα κριθούν τα πάντα. Η Κορίνθιανς προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, η Φλαμένγκο διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα σε επίπεδο ρόστερ, αλλά το ματς δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία. Ποντάρισμα στο σημείο Χ σε απόδοση 3.23.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+