Δίκαιο το διπλό της Λάτσιο, ανοίγει λογαριασμό ο Μπεν Γέντερ


Στην Ιταλία, η Λάτσιο, η οποία προέρχεται από τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Ίντερ, δοκιμάζεται στην έδρα της Σαμπντόρια. Στη Γαλλία, η Μονακό υποδέχεται την Τρουά, με τον Μπεν Γεντέρ να ψάχνει το πρώτο του γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

 

Ευρωμπάσκετ 2022 Ελλάδα: Αποδόσεις και προγνωστικά

 

900. Σαμπντόρια – Λάτσιο (19:30)

Η Σαμπντόρια δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετράει μόλις έναν βαθμό, χωρίς όμως να έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Προέρχεται από βαριά ήττα 4-0 από τη Σαλερνιτάνα και το ματς με τη Λάτσιο είναι πολύ δύσκολο από μόνο του. Οι «λατσιάλι» πήραν σπουδαία νίκη κόντρα στην Ίντερ (3-1) και έδειξε αν και είναι ξεκίνημα, πως μπορούν να έχουν σπουδαία πορεία φέτος. Σαφώς σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, θα τους ακολουθήσουμε στο διπλό, με απόδοση 1.90.

 

909. Μονακό – Τρουά (20:00)

Η Μονακό άντεξε στο ντέρμπι με την Παρί, πήρε τον βαθμό (1-1), αν και για μεγάλο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ. Με 1-2-1 έως τώρα στο πρωτάθλημα, θέλει φυσικά να φτάσει στη 2η φετινή νίκη, ώστε να αρχίσει να κερδίζει έδαφος στη βαθμολογία. Λείπουν οι φορ Βάντερσον, Φόλαντ. Η Τρουά έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε 3-1 την Ανζέ. Με 1-0-3 σε 4 αγωνιστικές, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ το αρνητικό είναι πως διαθέτει τη χειρότερη άμυνα έως τώρα. Φαβορί ο άσος, δεν αξίζει όμως η απόδοση, γι’ αυτό και θα κυνηγήσουμε το ειδικό με το να σκοράρει ο Μπεν Γεντέρ, σε απόδοση 1.75.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα