Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο "κιρκινέτσι"


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή πολιτών της περιοχής στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Συλλόγου κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και Κιόσκι Μυτιλήνης ΤΟ ΚΙΡΚΙΝΕΤΣΙ». Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Μαρτίου το πρωί στο χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης «Ευγενία Κλειδαρά» στο πάρκο Χατζηδήμου.

 

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχτηκαν (κατά σειρά εκλογής) οι Στρατής Μπαλάσκας, Χρύσανθος Μάντζαρης, Ηρακλής Κουντουρέλλης. Στρατής Χαραλαμπίδης και Μιχάλης Λαγκαδάς.

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου από τον πλειοψηφούντα Σύμβουλο κλήθηκαν τα εκλεγέντα μέλη σε συνεδρίαση και συγκρότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:

 

Στρατής Μπαλάσκας Πρόεδρος.

Στρατής Χαραλαμπίσης Αντιπρόεδρος

Χρύσανθος Μάντζαρης Γραμματέας

Ηρακλής Κουντουρέλλης Ταμίας

Μιχάλης λαγκαδάς Μέλος.

Εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ), ορίστηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στρατής Μπαλάσκας.

Κατά τη συνεδρίαση επίσης, αποφασίστηκε η διερεύνηση της εύρεσης χώρου για τη στέγαση του Συλλόγου.

Ο «Σύλλογος κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και Κιόσκι Μυτιλήνης ΤΟ ΚΙΡΚΙΝΕΤΣΙ» καλεί τους κατοίκους της περιοχής να εγγραφούν μέλη. Σύμφωνα με το εγκεκριμένο καταστατικό, μέλη του Συλλόγου δικαιούνται να είναι όλοι οι κάτοικοι ή οι ιδιοκτήτες κατοικίας, διαμερίσματος ή οικοπέδου στην περιοχή και συγκεκριμένα στην περικλειόμενη από τις οδούς Μητροπόλεως, Ερμού Αδραμυτίου, ανωνύμου οδού έναντι της εξόδου της οδού Αδραμυτίου στην οδό Μικράς Ασίας, Εθνικής Αντιστάσεως συμπεριλαμβανομένου του κάστρου και του αλσυλλίου Τσαμάκια, Αργύρη Εφταλιώτη, Ναυάρχου Κουντουριώτη και Χίου.

Για οποιοδήποτε θέμα μέλη η μη του Συλλόγου κάτοικοι της περιοχής μπορούν να απευθύνονται με σημείωμα τους στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Συλλόγου kirkinetsi@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6980767000