Στον Κώστα Μουτζούρη ο νέος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης


 Ο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη συναντήθηκε με νέο Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τον Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Γρηγόριο Μπουντλιάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και Αγροτικού Τομέα, Πανάγος Κουφέλος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Απόστολος Αλατζάς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με τα βασικά θέματα που απασχολούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ,΄στη βάση της συνεργασίας και τις αδιάκοπης προσπάθειας προστασίας τους, ενώ  με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον νέο Διοικητή της ΑΣΔΕΝ και της 98 ΑΔΤΕ, με τους οποίους ανταλλάξαμε απόψεις και συζητήσαμε  για τα θέματα που απασχολούν τις νήσους  του Βορείου Αιγαίου, σε σχέση με όλες τις εξελίξεις , τις τουρκικές προκλήσεις και απειλές, τις συνέπειες του Μεταναστευτικού προβλήματος στις τοπικές κοινωνίες και την οικονομία. Συζητήσαμε επίσης σχετικά με όσα θα  μπορούσαν να συντελέσουν στην καλή συνεργασία και συντονισμό  όλων με στόχο την καλύτερη  λειτουργία των θεσμών σε θέματα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμυνας και θωράκισης της ειρήνης. Τους ευχαριστώ για την πρώτη αυτή συνάντηση που  αν και εθιμοτυπικού χαρακτήρα, ήταν πολύ σημαντική.»