Σήμερα η Μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης


Είναι και παραμένει εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια μία από τις πιο χαρισματικές παρουσίες στο ελαφρολαικό τραγούδι, με μία φωνή χαρακτηριστική που σε κάνει να αναπολείς, να ερωτεύεσαι και να ανατριχιάζεις. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο που από την εποχή του «Ένας Θεός» και του «Φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζάμι» έχει ακολουθήσει μία καριέρα γεμάτη τραγούδια & επιτυχίες! Μία σπουδαία λαϊκή φωνή που έχει αγαπηθεί από όλους τους Έλληνες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος λοιπόν το φετινό,  καλοκαίρι θα ειναι σημερα  Τετάρτη 17/8/2022 για μία μοναδική συναυλία στην Μυτιλήνη, και συγκεκριμένα στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης. Μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο γιός του Γιώργος Κακοσαίος και η κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής επισκέπτεται την Μυτιλήνη, το 2019 είχε εμφανιστεί σε γνωστό κέντρο διασκέδασης ενώ το 2011 και το 2009 είχε μαγέψει το κατάμεστο στάδιο Μυτιλήνης στις τότε καλοκαιρινές του περιοδείες. Φώτο κάτω από το 2009.