Το Over 2,5 στο Φάληρο και η αντίδραση της Μπόκα


Προτελευταίο φιλικό για τον Ολυμπιακό ενόψει Μακάμπι Χάιφα (για τα «αστέρια»), το πρώτο μπροστά στο κοινό του. Η Άλκμααρ είναι επιθετική ομάδα, αλλά και με κενά στην άμυνα. Η Μπόκα καλείται να ξεχάσει τον αποκλεισμό στο Λιμπερταδόρες και να τα δώσει όλα στην έδρα της Σαν Λορένσο. 


ολυμπιακος μεταγραφες: Όλα τα νέα και ειδικά στοιχήματα! 


297. Ολυμπιακός – Άλκμααρ (20.30) 

Προτελευταίο φιλικό για τον Ολυμπιακό, αυτό με την ολλανδική Άλκμααρ. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο προηγούμενο από τη Σάλτσμπουργκ (3-1) και μετρούν 0-2-2 στα 4 τελευταία «τεστ». Ψάχνεται μεταγραφικά η ομάδα του Πειραιά, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και ο νεοφερμένος μπακ Βρσάλικο. Η Άλκμααρ έπαιξε στο τελευταίο με τον ΠΑΟΚ και έμεινε στο 2-2 (έχανε 2-0). Με Παυλίδη και Χατζηδιάκο στην αποστολή. 

Περιμένουμε καλό ρυθμό στο ματς, άλλωστε οι άμυνες και των δύο τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σφιχτές, οπότε το Over 2,5 του 1.75, μπορεί να αποτελέσει επιλογή. 

 
 

312. Σαν ΛορένσοΜπόκα Τζούνιορς (21:30) 

Στην Αργεντινή, η Σαν Λορένσο δεν τα πήγε καλά απέναντι στην Μπαράκας, χάνοντας 2-1. Συμπλήρωσε δύο σερί ματς δίχως νίκη (0-1-1), βέβαια, υπάρχει και θετικό στοιχείο για την ίδια. Αυτό είναι πως σκοράρει εδώ και πέντε επίσημα παιχνίδια. Η Μπόκα αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Κορίνθιανς στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τον φορ Μπενεντέτο να είναι ο μοιραίος. Γυρίζει σελίδα και κοιτάζει το πρωτάθλημα. Συμπλήρωσε τέσσερα κολλητά παιχνίδια δίχως επιτυχία (0-2-2). 

Αντίδραση ψάχνουν οι «χεϊνέσες», θα τα δώσουν όλα στο σημερινό ματς, αξίζει να τους προτιμήσουμε έστω και με κάλυψη (-0.25 Α.Η.), παίρνοντας απόδοση 1.80. 


 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet! 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+