Β. Χοχλακα: "Ας αποδείξουμε επιτέλους στην πράξη πως και νοιαζόμαστε και στηρίζουμε την αθλητική κοινότητα της πόλης"Ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου του Δήμου Μυτιλήνης Βάσως Χοχλακας

"Αφορμής δοθείσης από τα όσα συμβαίνουν εντός του Δήμου Μυτιλήνης αναφορικά με τα έργα ανακατασκευής στον ελαστικό τάπητα του «Ταρλά» και τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Στάδιο, είναι καιρός επιτέλους να αποδείξουμε στην πράξη πως και νοιαζόμαστε και στηρίζουμε την αθλητική κοινότητα της πόλης.

 Και στο παρελθόν πραγματοποιήσαμε συναυλίες στον «Ταρλά» , έχοντας και την έγκριση του υπεύθυνου γεωπόνου, αλλά σε μία περίοδο που δεν εμπόδιζαν τόσο σημαντικές και απαραίτητες εργασίες εντός του Σταδίου, δίχως να αλλάζουν τον προγραμματισμό εργολάβων, ομάδων ή των πρωταθλητών και πρωταθλητριών του στίβου. 

 Είναι γεγονός ότι στη παρουσία μου προ διετίας στην προεδρία του Οργανισμού διαπίστωσα από κοντά τις ανάγκες της αθλητικής κοινότητας της πόλης και των χωριών του νησιού μας. Και κάθε φορά που ερχόταν μια μεγάλη επιτυχία σε πανελλήνιο επίπεδο ή και στο εξωτερικό, αισθανόμουν πως ως αυτοδιοικητικοί φορείς ίσως δεν κάνουμε αρκετά για αυτά τα παιδιά. Τώρα λοιπόν που επιτέλους ξεκίνησε ένα έργο, το οποίο τόσο πολύ απαξιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια, είναι αδιανόητο να μπαίνει στο «ζύγι» με 2-3 συναυλίες, οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν σε κάποιον άλλο χώρο.

 Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως μεγάλη ανάλογη συναυλία τέτοιου βεληνεκούς καλλιτεχνών, είχαμε διοργανώσει στο Εμπορικό Λιμάνι στο πλαίσιο της Aegean Regatta, με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτικά, όσο και σε επίπεδο ασφάλειας πριν αρκετά χρόνια. 

 Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θέλουν οι αρμόδιοι φορείς να συνεργαστούν και να τις εφαρμόσουν.


Βάσω Χοχλάκα

Δημ. Σύμβουλος Δ. Μυτιλήνης"