Στην 86η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Λέσβου


Το Επιμελητήριο Λέσβου, έχοντας πάντα ως βασική του προτεραιότητα την προβολή  και προώθηση των τοπικών προϊόντων καθώς και της στήριξη των επιχειρήσεων της Λέσβου και της Λήμνου, προτίθεται να συμμετάσχει στην 86η ΔΕΘ, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), που διοργανώνεται από 10 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η 86η ΔΕΘ έχει ως τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Η φιλοξενία των επιχειρήσεων μελών στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λέσβου, θα είναι δωρεάν και περιλαμβάνει: την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των Περιπτέρων. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής, ενοικίασης εξοπλισμού ή στελέχωσης θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ.

Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Λέσβου που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 86η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, στο email: presidentoffice@lesvos-chamber.com

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Λέσβου στο τηλ.: 22510 29727 (εσωτερικό 6) κα. Αγγέλα Χατζηγιαννάκη.