Με τη φορμαρισμένη Δανία και τα γκολ στο Αυστρία – Γαλλία


Ο 1ος όμιλος της Α' κατηγορίας ξεχωρίζει από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο του Nations League. Η εκπληκτική Δανία αγωνίζεται για πρώτη φορά εντός έδρας (αντίπαλος η Κροατία), ενώ η Γαλλία αναζητά την πρώτη νίκη της στο γκρουπ, παίζοντας στην έδρα της Αυστρίας.

 

Όλες οι πληροφορίες για τη στοιχιμαν

 

194. Αυστρία - Γαλλία (21:45)

 

Για τον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας του Nations League, η Αυστρία αντιμετωπίζει τη Γαλλία η οποία ακόμα δεν έχει νίκη (0-1-1). Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη και μία ήττα και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απομακρυνθεί από την 1η θέση του γκρουπ και δεν θέλουν με τίποτα να συμπληρώσουν τρία διαδοχικά επίσημα ματς χωρίς νίκη.

 

Περιμένοντας την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ, θεωρούμε πως το ματς θα... ανοίξει στη συνέχεια και θα έχει τέρματα εκατέρωθεν. Ποντάρισμα στο G/G &Over 2,5 σε απόδοση 2.50.

 

195. Δανία - Κροατία (21:45)

 

Στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας του Nations League, η φορμαρισμένη Δανία κοντράρεται με την Κροατία στην Κοπεγχάγη. Οι εκπληκτικοί Σκανδιναβοί προπορεύονται με 6 βαθμούς (2-0-0) και δίνουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους στο γκρουπ. Οι Βαλκάνιοι προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Γαλλία, αποσπώντας τον πρώτο βαθμό τους.

 

Η Δανία έχει το μομέντουμ και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, την ώρα που η Κροατία δείχνει να «ψάχνεται» κι έχει απουσίες. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 1.92.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Ε.Ε.Ε.Π.