Ντέρμπι στις Ελπίδες, πρώτο τεστ για τον Ολυμπιακό


Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Euro U19 με τη Γαλλία να δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και να έχει προβάδισμα απέναντι στην υπολογίσιμη πάντως, Ιταλία. Στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας, κόντρα στη Ριντ.

 

Το πλήρες πρόγραμμα με τα παναθηναικος φιλικα

 

1515. Γαλλία U19 – Ιταλία U19 (18:30)

 

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών, η Γαλλία κοντράρεται με την Ιταλία στον 1ο όμιλο. Τελευταία αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να έχουν τσεκάρει ήδη το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ωστόσο απομένει η πρώτη θέση. Η Γαλλία είναι εξαιρετική σε όλα της, σκοράρει, δημιουργεί, ωστόσο η Ιταλία είναι η γνωστή κυνική ομάδα. Λίγο καλύτερα τα δείγματα των «τρικολόρ» που ενδεχομένως να θέλουν να αποφύγουν την Αγγλία στις διασταυρώσεις, συνεπώς θα τιμήσουμε τον άσο του 2.05.

 

181. Ριντ – Ολυμπιακός (19:00)

 

Την πρώτη του δοκιμή σε φιλικά για φέτος θα κάνει ο Ολυμπιακός. Ο περσινός πρωταθλητής βρίσκεται στην Αυστρία, ξεκίνησε την προετοιμασία του και δοκιμάζεται απέναντι στη Ριντ. Αρκετά θέματα έχει να λύσει, σχετικά με το χτίσιμο της ομάδας, αφορούν κυρίως σε παίκτες που… έρχονται (Ζίνκερναγκελ, Καμαρά). Ακολουθεί νέο φιλικό με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η Ριντ είναι πιο μπροστά σε προετοιμασία, ξεκίνησε νωρίτερα. Στις 24/7 κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα (με Ραπίντ Βιέννης), ενώ στο 1ο της φιλικό αντιμετώπισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και έχασε 3-0. Λογικό να γίνουν δοκιμές από τον Μαρτίνς, ωστόσο θεωρούμε πως είναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός και μπορεί να κερδίσει. Το διπλό στο 2.04, αξίζει να το κρατήσουμε.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+