Βήμα πρωτιάς η Εθνική, διπλασιασμός στο Κάρντιφ


Δεύτερη δοκιμασία για την Ελλάδα, που με θετικό αποτέλεσμα στο Κόσοβο (νίκη ή ισοπαλία), ισχυροποιεί τις πιθανότητες ανόδου στη 2η κατηγορία του Nations League. «Τελικός» πρόκρισης στο Μουντιάλ ανάμεσα σε Ουαλία και Ουκρανία, στο Κάρντιφ.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικα ποδοσφαιρου!

1371. Ουαλία – Ουκρανία (19:00)

Μεγάλο ματς, ένα από τα σπουδαιότερα στην ιστορία των ομάδων, είναι «μονός» τελικός που γίνεται στην έδρα της Ουαλίας, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ. Ισχυροί εντός οι Ουαλοί, παραμένουν αήττητοι στα 18 πιο πρόσφατα ματς (12-6-0), ενώ επιστρέφουν οι Ντέιβις, Ράμσεϊ και Μπέιλ, που πήραν ανάσες στο προηγούμενο με την Πολωνία. Όσα τραγικά συμβαίνουν στον πόλεμο με τη Ρωσία έχουν συσπειρώσει τους παίκτες της Ουκρανίας, που έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό με τη Σκωτία (νίκη 3-1). Το κίνητρό τους ξεπερνά τα αθλητικά πλαίσια.

«Τριπλή» το ματς από πλευράς σημείου, ποντάρουμε στο G/G (2.00).

 

694. Κόσοβο – Ελλάδα (21:45)

Περνάμε στο Nations League, στον 2ο όμιλο της 3ης κατηγορίας. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με εκτός έδρας νίκες τις υποχρεώσεις τους, το Κόσοβο με 2-0 επί της Κύπρου και η Ελλάδα με 1-0 επί της Βόρειας Ιρλανδίας. Ιδανικό ντεμπούτο έκανε στον πάγκο των Κοσοβάρων ο Αλέν Ζιρές, το ίδιο και στη «γαλανόλευκη» ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον δεξιό μπακ Κώτσιρα, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Μασούρας και το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Κρίσιμο παιχνίδι, αμφότερες θα δώσουν βάρος στην ανασταλτική λειτουργία και την αποφυγή του λάθους. Εξάλλου, η ισοπαλία βολεύει την Εθνική, αφού θα έχει το Κόσοβο εντός στη συνέχεια.

Ποντάρουμε στο συνδυαστικό Χ2 & Under 3,5 (1.80).

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+