Ποντάρουμε σε Γερμανία και… Κέιν


Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Nations League, από το αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Ιταλία - Γερμανία, ενώ η Αγγλία δοκιμάζεται στη Βουδαπέστη από την Ουγγαρία.

Μάθε πώς παίζεται το σκρατσ online!

620. Ουγγαρία – Αγγλία (19:00)

Για τον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ο αγώνας, θεωρητικά… κεκλεισμένων λόγω τιμωρίας των Ούγγρων, όμως επιτρέπεται η είσοδος ανήλικων κάτω των 14 ετών, με συνοδούς σε αναλογία 1 προς 10. Η Αγγλία ήταν εξαιρετική στα προκριματικά Μουντιάλ (8-2-0 στον όμιλο), θα έχει ορισμένες απουσίες, με κυριότερες αυτές των Σο, Φόντεν, διαθέτει όμως «βάθος» στον πάγκο. Στις επάλξεις ο Χάρι Κέιν, αν σκοράρει φτάνει τα 50 γκολ με το Εθνόσημο.

Ποντάρισμα στο 1.93 να βρει δίχτυα ο φορ της Τότεναμ.

 

626. Ιταλία – Γερμανία (21:45)

Μετά την κατάκτηση του Euro η «σκουάντρα ατζούρα» απέτυχε να προκριθεί στο Μουντιάλ και πριν από μερικές μέρες έχασε από την Αργεντινή, με 3-0, το τρόπαιο του υπερπρωταθλητή. Ανανέωση από τον κόουτς Μαντσίνι, που άφησε εκτός Βεράτι, Ζορζίνιο, Ινσίνιε, μεταξύ άλλων, ενώ αποσύρθηκε ο Κιελίνι. Θα γίνει… μάχη στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας, με τη Γερμανία να έρχεται… αήττητη με τον Φλικ στον πάγκο (8-1-0). Πλην των Ρόις, Τερ Στέγκεν, δεν αντιμετωπίζει άλλα αξιοσημείωτα προβλήματα.

Ποντάρουμε στο διπλό του 2.40.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+