Νέο Ξεκίνημα για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Ευρύτερης Περιοχής Ευεργέτουλα


Νέο Ξεκίνημα για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Ευρύτερης Περιοχής Ευεργέτουλα που διανύει τη δωδέκατη χρονιά κοινωνικής προσφοράς.

Την  Παρασκευή 3 Ιουνίου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, που προήλθε από τις εκλογές της 14ης Μαΐου.Ορίστηκε πρόεδροςη Ιωάννα Σίμου, αντιπρόεδροςη Ευρυδίκη Ψωμά, γραμματέαςο Αντώνης Ρούσσος, ταμίαςη Κατερίνα Σπήλιου, διαθέτριεςη ΒίκυΣουσαμλή με αναπληρώτρια την Μίνα Πανουσάκη και μέλη οι: Βασίλη Δάλας, ΒαγγέληςΣκυλοδήμος και ΛευτέρηςΣυραντώνης.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, πρόεδρος η ΠόπηΚαλλονιάτου και  μέλη  οι: Στρατής Τζίνης και  Γιώργος Χαραλάμπους.

Συζητήθηκαν προτάσεις  προγραμματισμού εκδηλώσεων και ενεργειών, για την Εθελοντική Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική, που θα αποφασιστούν στην επόμενη συνάντηση. Στόχος του Συμβουλίου είναι η  ευρύτερη  αξιοποίηση των μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τα μέλη του Συλλόγου και κάθε ενδιαφερόμενο για κοινωνικές  δραστηριότητες.

Το νέο Συμβούλιο συγχαίρει θερμά παλιούς και νέους Εθελοντές και Εθελόντριες, που ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις του, ευχαριστεί δε θερμά όσους και όσες στηρίζουν τις κοινωνικές  του πρωτοβουλίες.