Ασφαλτοστρωθήκαν τα 2 δημοτικά παρκινγκ στο Μανταμάδο Λέσβου


Η Κοινότητα Μανταμάδου σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου προχώρησε στην ασφαλτόστρωση των δύο (2 ) Δημοτικών Πάρκιγκ, έτσι με αυτό τον τρόπο ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων γίνεται και αυτό πραγματικότητα.

Τα έργα όμως στην Κοινότητα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος για να ξεκινήσουν οι εργασίες του υπολοίπου οικοπέδου της Παιδικής Χαράς και τη διαμόρφωση αυτού σε πάρκο <<Εξωραϊσμός του Περιβάλλοντα χώρου της Παιδικής Χαράς Μανταμάδου >>.

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης του έργου και της αύξησης του ποσού είμαστε πλέον έτοιμοι και στα μέσα Ιουλίου θα προχωρήσουμε στην δημοπράτηση της ανακατασκευής του Πολυκέντρου Μανταμάδο.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους, ότι μετά την διόρθωση και την αύξηση του ποσού, κάπου στα τέλη Ιουλίου , θα προχωρήσουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης, για τρίτη φορά, στην δημοπράτηση της ασφαλτόστρωσης <<Άγιος Στέφανος – Παλιός>>. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι μέσα στο 2022, θα προχωρήσουμε και στη δημοπράτηση της ασφαλτόστρωσης <<Ταξιάρχη – Όρμος Λαγκάδα – Γενί Λιμάνι>>.

Τέλος, χάρη στις ασταμάτητες προσπάθειες και στην άριστη συνεργασία που έχουμε τόσο με το Υπουργείο Υγείας όσο και με την 2 η Δ.Υ.Π.Ε Πειραιώς και Αιγαίου και χάρη στις ασταμάτητες προσπάθειες του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του νησιού μας κ. Αθανασίου, ολοκληρώθηκε η καινούργια μελέτη του Κέντρου Υγείας του Μανταμάδου και είμαστε πάρα μα πάρα πολύ κοντά στη δημοπράτηση του έργου. Ένα έργο τεράστιας σημασίας όχι μόνο για το Μανταμάδο αλλά και για όλο το ΒΑ τμήμα του νησιού.