Με τα γκολ στον τελικό του Europa League, με το Over στον 1ο Τελικό της Δύσης!


Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ μαγνητίζει τα βλέμματα στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Τετάρτης (18/5), καθώς Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο στη Σεβίλλη. Στο ΝΒΑ, διεξάγεται ο πρώτος τελικός στη δυτική περιφέρεια ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Ντάλας Μάβερικς, με τις επιθέσεις να αναμένεται να κάνουν τη διαφορά.

 

Αναλυτικές οδηγίες για τη fonbet εγγραφη

 

200. Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς (22:00)

 

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει τη Ρέιντζερς στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ για τη σεζόν 2021/22. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό μετά το 1980 και την κατάκτηση του τότε Κυπέλλου UEFA, ενώ οι Σκωτσέζοι επιστρέφουν σε τελικό μετά το 2008 και τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου UEFA απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

 

Η Άιντραχτ «τρέχει» αήττητο σερί 12 αγώνων στην Ευρώπη, αλλά η Ρέιντζερς δεν μπορεί να υποτιμηθεί έχοντας αποκλείσει τη Λειψία στα ημιτελικά. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.75

 

5274. Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Ντάλας Μάβερικς (04:00, 19/5)

 

Είναι ο πρώτος τελικός στη Δύση και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος στο φετινό ΝΒΑ. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν το πλεονέκτημα έδρας και πιο «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες στα πλέι-οφ, αλλά οι Ντάλας Μάβερικς διαθέτουν τον παικταρά Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος κάνει θραύση με εκπληκτικές εμφανίσεις και σκοράροντας κατά ριπάς.

Είναι δύο ομάδες που στηρίζονται στην επίθεση και σουτάρουν με σταθερότητα και συνέπεια από την περιφέρεια. Ποντάρισμα στο Over 214,5 στους πόντους σε απόδοση 1.90.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα