Τεχνική σύσκεψη στην Καλλονή υπό τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και παρουσία του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου


Τεχνική σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη πραγματοποιήθηκε χθες 17.05.2022 στο Δημαρχείο Δυτικής Λέσβου, παρουσία του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Αξής, Κωνσταντίνος Πάππος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δημήτρης Ακριώτης, η Προϊσταμένη  του τμήματος  Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Αγγελική Σαραντινού και ο ειδικός συνεργάτης τεχνικών έργων του Δήμου Δυτικής Λέσβου Κώστας Κατσαρός.

Ο Περιφερειάρχης έκανε αναφορά στα έργα που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια στην Δυτική Λέσβο, σε συνεργασία με τον Δήμο, αναλύοντας την εξέλιξη τους αλλά και σε αυτά που δρομολογούνται το αμέσως χρονικό διάστημα.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Είναι η δεύτερη τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιούμε στην Δυτική Λέσβο με τον Δήμαρχο κ. Βέρρο και τους συνεργάτες μας με αντικείμενο τα έργα που χρηματοδοτεί αλλά και υλοποιεί η Περιφέρεια  σε συνεργασία με τον Δήμο. Είναι γεγονός ότι έχουμε εν εξελίξει πολλά έργα σε όλη την Δυτική Λέσβο και σχεδιάζουμε ακόμα περισσότερα θέλοντας να στηρίξουμε την ανάπτυξη της περιοχής που έχει μεγάλες δυνατότητες».