Εκδήλωση των υποψηφίων με την ΠΚΣ στη Μυτιλήνη…και Γιγαντοπανό για τις φοιτητικές εκλογές


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδηλωση των υποψηφίων με την ΠΚΣ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Μυτιλήνη με θέμα " Τι φοιτητικούς συλλόγους θέλουμε". 

Μέσα από τις τοποθετήσεις των υποψηφίων συζητήθηκαν τα εμπόδια που συναντούν οι φοιτητές σε όλες τις πλευρές της ζωής τους, τι σημαίνει να είσαι πρωτοετής, τι δυσκολίες συναντάει ένας εργαζόμενος φοιτητής, πόσο εκτεθειμένη νοιώθει μια γυναίκα φοιτήτρια σε μια σειρά κινδύνους. 

Απασχόλησε η διαλυτική κατάσταση που έχει επικρατήσει σε όλα τα ΔΣ με ευθύνη της κυβερνητικής παράταξης της ΔΑΠ που έχει νεκρώσει τους ΦΣ και υπερασπίζεται αυτό το εχθρικό πανεπιστήμιο που έχουν φτιάξει όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα. 

Αναδείχθηκε η ανάγκη για περισσότερους αγωνιστές εκπροσώπους με το ψηφοδέλτιο της ΠΚΣ στα ΔΣ ώστε απο την επόμενη μέρα να δυναμώσει η φωνή των φοιτητών για όλα όσα έχουν ανάγκη!

 

και Γιγαντοπανό

Με μια πρωτότυπη ιδέα, οι υποψήφιοι με την Πανσπουδαστική καλούν τους φοιτητές της Μυτιλήνης να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της στις φοιτητικές εκλογές στις 18 Μάη.

Το μήνυμα του φετινού γιγαντοπανό που κρεμάστηκε στο κτήριο Γεωγραφίας, αφορά τα "σκυλιά" που έχουν "ξεφυτρώσει" στη ζωή των φοιτητών.

Ακρίβεια, πόλεμος, πανεπιστημιακή αστυνομία, συζητήσεις για δίδακτρα και άλλα τόσα που μπορεί να μη χώρεσαν στο πανό αλλά είναι αποτελέσματα της πολιτικής όλων των κυβερνήσεων εδώ και τόσα χρόνια.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Αιγαίου έχουν πείρα και τώρα θα τη μετατρέψουν σε δύναμη ψηφίζοντας Πανσπουδαστική!