Σε πολυσέλιδο αφιέρωμα της Καθημερινής η Χίος και η Λέσβος


Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Χίο, φιλοξενείται στη τελευταία έκδοση της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και στο ένθετο περιοδικό της «Ταξίδια», συνεχίζοντας την προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής των νήσων του Βορείου Αιγαίου με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Η  Περιφέρεια φιλοξένησε  προ ημερών στην Χίο τους δημοσιογράφους  Όλγα Χαραμή και Νίκο Μπούτσικο οι οποίοι και επιμελήθηκαν το 15σέλιδο αφιέρωμα στο οποίο προβάλλονται οι ομορφιές του νησιού, ενώ στην ίδια έκδοση δημοσιεύεται και θέμα που αφορά την Λέσβο με τίτλο: «Το σπίτι μου η Λέσβος».

 

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η προσπάθεια μας να  ξανά συστήσουμε τις νήσους του Βορείου Αιγαίου σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται. Το πολυσέλιδο αφιέρωμα της Χίου  σε μια από τις πλέον δημοφιλείς ταξιδιωτικές  εκδόσεις και σε μια κορυφαία εφημερίδα, αποτελεί για την Περιφέρεια μας μοναδική προβολή και σιγά σιγά η Χίος, η Λέσβος, η Σάμος,  η Λήμνος και τα άλλα νησιά μας, μπαίνουν και πάλι στην ατζέντα των τουριστικών προορισμών. Θα συνεχίσουμε με εξωστρέφεια αφήνοντας πίσω την μιζέρια και τα προβλήματα του παρελθόντος».