Κάλεσμα συμμετοχής στην Πορεία Ειρήνης της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου από την Ένωση Ιδιωτικών υπαλλήλων Λέσβου


Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου συμμετέχει στην Πορεία Ειρήνης που  διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου αυτήν την Κυριακή 22 Μάη στις 18:00 από την Παναγιούδα προς την Μυτιλήνη. Για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων πούλμαν θα αναχωρήσει από την πλατεία Σαπφούς για Παναγιούδα στις 17:30.

 

Συνάδελφοι/φισσες

 

Συμπληρώνονται τρεις μήνες από την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι η πρόσδεση της χώρας σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. είναι η «σωστή πλευρά της ιστορίας» και εγγύηση για την ασφάλεια της χώρας, οι εργαζόμενοι του νησιού μας, με το δίκιο τους ανησυχούν για την βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας σε πολεμικές προετοιμασίες.                                                                

 

Συμμετέχοντας στην Πορεία Ειρήνης, η ανησυχία μας γίνεται φωνή καταδίκης και εναντίωσης στα συμφέροντα των πετρελαιάδων, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των βιομηχάνων όπλων. Δυναμώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για:

 

 Καμιά συμμετοχή στον πόλεμο με οποιοδήποτε πρόσχημα και με οποιοδήποτε τρόπο, με πολεμικό υλικό, με στρατιωτικά μέσα, με εκστρατευτικό σώμα. Άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο των ληστών - Καμία συμμετοχή στο νέο σφαγείο.

 

Να μην χρησιμοποιηθεί το ελληνικό έδαφος για τα σχέδια των μακελάρηδων.

Να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις στη χώρα.

Αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό.