Τρεμπλ για τον ΑΕΤΟ Λουτρών- Άνετη κατάκτηση και του κυπέλου Ν. Λέσβου στην Λήμνο


Κυπελλούχος στο νομό Λέσβου, είναι από το απόγευμα του Σαββάτου ο Αετός, νικώντας 4-2 τον Ηρακλή Ατσικής στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Μύρινας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα των Λουτρών ήταν ο Άρης Λαμπράκης ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ στον Τσομπανέλλη που επίσης χρίσθηκε σκόρερ στον συναρπαστικό αυτό τελικό.

Το τέταρτο τέρμα για τον Αετό σημείωσε ο Κλάους Σεφουλάι. Αξιόλογη προσπάθεια από τον Ηρακλή που έφθασε να προηγείται με 2-1 χάρη στα τέρματα των Τσαλίκη και Κουδούνα.

Άξιος κυπελλούχος ο Αετός που κατέκτησε τον τέταρτο τίτλο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ υπάρχει και συνέχεια με τα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική όπου είναι και ο βασικός στόχος για την ομάδα των Λουτρών.

 

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Ψυρούκης): Ράπτης, ,Κριάρης, Κουφιδακης(68' Θανάς),Τζάτζαλος, Ζαρούδης, Κρίκης Φ, Κρίκης Δ., Τσαλίκης, Κρίκης Β., Μανουσάκης(86Μελισσος)', Κουδουνάς(74'Τρποβσκι)

Αετός(Διονυσάτος): Κάμπερ, Τοπάλι, Διμπαμπής, Πετρουζέλλης, Λαμπράκης(70'Αλαγιάνης, Κριπιντίρης , Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής, Σεφουλαι(81'Καδής), Μιχαλάκης, Χρυσάφης(60'Καλαφάτης)

Πηγή https://aeolos.tv