Στις κάλπες τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ - 24 οι υποψήφιοι για την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ)


Κάλπες για τις νομαρχιακές και τις συντονιστικές επιτροπές, το επικείμενο συνέδριο και το νέο όνομα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στήνονται την Κυριακή.

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις κάλπες στήνει μεθαύριο Κυριακή το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Από αυτές θα προκύψουν οι 4.602 σύνεδροι οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος στις 20 έως 22 Μαΐου, τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών, των Συντονιστικών Επιτροπών στις τοπικές οργανώσεις, ενώ στην τέταρτη κάλπη τα μέλη θα κληθούν να επιλέξουν το νέο όνομα του κόμματος.

Συνολικά στον Νομό Λέσβου υποβλήθηκαν 24 υποψηφιότητες που διεκδικούν μια από τις 11 θέσεις για την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου

Υποψήφιοι είναι οι:

Αϊβαλιώτης Παύλος, Ανδριώτης Παναγιώτης, Βαλάκου Σταυρίτσα, Γιατζιτζόγλου Αλέξανδρος, Γιαννουλέλης Γεώργιος, Γρηγορίου Ιωάννης,Ελευθερίου Χαράλαμπος
Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Καλατζή Νάντια, Κανλής Λάμπρος, Καραμανώλη Μαρία, Κουμαράς Αντώνιος, Μαριγλής Σταύρος,Μαρινάτος Σωτήρης, Μάτας Απόστολος, Μήλιος Γεώργιος, Μουχτούρης Παναγιώτης, Ορφανός Μαρίνος, Πατερέλλης Θεολόγος, Πιτζά Χρυσοθέα, Πολλάτου Μαρίνα, Στεφάνου Κων/νος, Τερζής Βασίλειος, Τσιντώτας Ευστράτιος.

Να σημειωθεί ότι η Μυρσίνη Κανλή είχε υποβάλλει υποψηφιότητα δεν συμπεριλήφθηκε όμως στη λίστα γιατί ήταν εκπρόθεσμη .

Οι εκλογές θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή 8 Μαϊου.

Το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Γιώργος Πετρέλλης μίλησε στον Αίολο για τις διαδικασίες

Τα εκλογικά κέντρα που θα ψηφίσουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 8 Μαΐου, για το νέο όνομα του κόμματος και την εκλογή οργάνων έδωσε στη δημοσιότητα η Χ. Τρικούπη.

Στην Λέσβο θα στηθούν  7 κάλπες και συγκεκριμένα,

στην Μυτιλήνη στην αίθουσα συνεδριάσεων της περιφέρειας

Στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής

Στο ΚΕΠ Πέτρας

Στο Πολυκεντρο Πολιχνιτου

Στο καφενείο Αθανασιάδη στο Πλωμάρι

Στο Πολυκεντρο Παπαδου Γερας

Στο ΚΕΠ Αγιάσου

Με πληροφορίες, ΒΙΝΤΕΟ https://aeolos.tv