Τριαθλητικό ποδήλατο αξίας πάνω από 10.000€ για τον πρωταθλητή μας Παναγιώτη Μπιταδο (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, παρέδωσαν  σήμερα 06.05.2022 στον νεαρό Μυτιληνιό  αθλητή του τριάθλου Παναγιώτη Μπιτάδο ένα  τριαθλητικό ποδήλατο (Specialized S-Works ShivDisc-Carbon/HolographicFoil), μετά από αίτημα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. 

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χριστόφας, ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Γιώργος Σίμος και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Ιγνάτης Λασκαρίδης.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Η Περιφέρεια στέκεται αρωγός και στηρίζει αθλητές όπως ο Παναγιώτης Μπιτάδος ο οποίος έχει δείξει με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του ότι έχει λαμπρό μέλλον στο χώρο. Είμαστε υπερήφανοι για τον ίδιο και συγχαίρω τους γονείς του για το γεγονός πως εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Ελπίζω το ποδήλατο αυτό να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του και να τον δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η LesvosPost WEB TV

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς δήλωσε:

« Ο  Περιφερειάρχης  και η Περιφερειακή Αρχή στηρίζουν κάθε προσπάθεια που αξίζει και έχει μέλλον. Και ο Παναγιώτης δείχνει ότι έχει μέλλον και θέλουμε εξαιτίας του να ακούσουμε πολλές φορές τον Εθνικό μας Ύμνο σε μεγάλες διοργανώσεις».


Τέλος ο  Παναγιώτης Μπιτάδος δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Περιφερειάρχη και τον κ. Κουρσουμπά για την βοήθεια και την στήριξη τους στο πρόσωπο μου αλλά και τον Ποδηλατικό Σύλλογο που πάντα με βοηθά. Είναι σημαντικό να έχω πλέον δικό μου ένα ποδήλατο όπως αυτό και να μπορώ απερίσπαστος να συμμετέχω στους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν».

Η Περιφέρεια ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτη  Πιττό για την παραχώρηση του χώρου  όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή.