Μακροχρόνια για τα playoffs της EuroLeague


Ο Hooper αναλύει και προτείνει:


Τέσσερις επιλογές σήμερα από τα playoffs  της EuroLeague, με μακροχρόνια  ειδικά στοιχήματα που αφορούν τις επιδόσεις παικτών ή και την εξέλιξη που θα έχουν οι σειρές.


Όλες οι πληροφορίες για την γκανιοτα στο στοίχημα


Ολυμπιακός – Μονακό:


Αρχίζουμε από τη σειρά που ενδιαφέρει περισσότερο το ελληνικό κοινό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό. Γενικά, θεωρώ τους Πειραιώτες ανώτερους σε όλα τα επίπεδα. Ρόστερ, εμπειρία, πάγκος, έδρα, φανέλα, όλα είναι υπέρ τους. Η Μονακό είναι φορμαρισμένη, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα… κλωτσήσει το πλεονέκτημα για το οποίο μόχθησε όλο τον χειμώνα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα υπερασπιστεί το γήπεδό του στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά ακόμα και στο πέμπτο ματς αν χρειαστεί. Το ενδεχόμενο να μην προκύψει «διπλό» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παίζεται σε απόδοση διπλασιασμού και θα το τιμήσω.


Ολυμπιακός: Αήττητος εντός (2.00)


Μπαρτσελόνα - Μπάγερν


Πάμε στη σειρά της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν, όπου θα ασχοληθώ με δύο ειδικά παικτών των «μπλαουγκράνα». Αρχίζω με τον δικό μας Νικ Καλάθη, καθώς μου αρέσει το Under 8.3 πόντοι ανά αγώνα στη σειρά. Ξέρουμε όλοι πόσο πολύτιμος είναι ο Έλληνας γκαρντ για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ξέρουμε επίσης ότι μπορεί να δείξει την κλάση του με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από το σκοράρισμα. Σε 15 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις που έχει παίξει φέτος, ήταν διψήφιος μόλις μια φορά, οπότε πιστεύω ότι ακόμα κι αν το καταφέρει άλλη μια φορά, σε μια σειρά αγώνων δεν θα ξεπεράσει τους 8.3 πόντους.


Καλάθης: Under 8.3 πόντοι ανά αγώνα (1.70)


Από την ίδια σειρά, μου αρέσει το  Over 4.2 εύστοχες ελεύθερες βολές  του Νικόλα Μίροτιτς. Ο φόργουορντ της Μπάρτσα είχε κατά μέσο όρο 3.8 εύστοχες βολές στη regular season και θεωρώ ότι θα ανεβάσει τον μέσο όρο του για δύο λόγους. Πρώτον, πιστεύω ότι θα παίζει 4-5 λεπτά παραπάνω από τα 23:47 που είχε ανά αγώνα στην κανονική περίοδο. Δεύτερον, στηρίζομαι στο σκληρό παιχνίδι των Βαυαρών, με τον Τρινκιέρι να μας έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν… φοβάται να κάνει φάουλ. Πάμε, λοιπόν, στο Over…


Μίροτιτς: Over 4.2 εύστοχες βολές ανά αγώνα (2.00)


Ρεάλ – Μακάμπι


H τελευταία μου επιλογή έρχεται από τη σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ναι, η Ρεάλ είναι σε πρωτόγνωρα άσχημη κατάσταση με διαδοχικές ήττες και εσωτερικά προβλήματα, ωστόσο θεωρώ ότι είναι πολύ ανώτερη από την Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί επωφελήθηκαν από την αποβολή των ομάδων από τη Ρωσία, αλλά και το βατό πρόγραμμα που είχαν στο τέλος και βρέθηκαν πιο ψηλά από όσο άξιζαν στη βαθμολογία. Δεν πιστεύω ότι έχουν την ποιότητα για να κοντράρουν τη Ρεάλ στην Ισπανία και έτσι θα επιλέξω το ενδεχόμενο να παραμείνει η Ρεάλ αήττητη στη Μαδρίτη σε απόδοση διπλασιασμού.


Ρεάλ: Αήττητη εντός (2.00)


Διαβάστε εδώ περισσότερα Προγνωστικά Euroleague


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα