Foxbet: Με το αουτσάιντερ στην Ιταλία και το διπλασιασμό της Άρσεναλ



Στην Ιταλία, η Βερόνα υποδέχεται τη Τζένοα, η οποία μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ στο Λονδίνο, η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί τη γειτόνισσα, Άρσεναλ.


Όλες οι πληροφορίες για τη Νετβετ


585. Βερόνα - Τζένοα (19:30)


Στην Ιταλία, η Βερόνα είναι άνετη και... ωραία, παρότι στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει πάρει μόλις μία νίκη. Αντίθετα, η Τζένοα παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Το αξιομνημόνευτο είναι πως παραμένει αήττητη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, όμως μόνο στην πιο πρόσφατη πήρε τρεις βαθμούς, καθώς στις προηγούμενες 7 έφερε ισάριθμες ισοπαλίες!


Μονόπλευρο το κίνητρο. Γνωρίζοντας πως ποντάρουμε σε αουτσάιντερ, θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 4.33.


606. Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ (22:00)


Ολοκληρώνουμε με Πρέμιερ Λιγκ. Η Κρίσταλ Πάλας ήταν σε πολύ κατάσταση πριν από τη διακοπή και προερχόταν από τη σπουδαία πρόκριση επί της Έβερτον στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα είχε φρενάρει τη Μάντσεστερ Σίτι (0-0). Αμφίβολος ο σημαντικός επιθετικός Ζαχά. η τρομερή αγωνιστική άνοδος της Άρσεναλ την έχει φέρει να διεκδικεί ακόμα και την 3η θέση. Αποδίδει εξαιρετικά εκτός έδρας, όπου μετράει 5 σερί διπλά για την PL. Αμφίβολος ο Σάκα. 


Η Κρίσταλ Πάλας είναι ζόρικος αντίπαλος, ωστόσο η Άρσεναλ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας και μπορεί να το διπλό σε απόδοση 2.00.


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα