“Μάστιγα” η οδήγηση χωρίς δίπλωμα- Ακόμα τέσσερις συλλήψεις στη Λέσβο


Στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι συλλήψεις χωρίς δίπλωμα σε όλη την Λέσβο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας συλλαμβάνονται καθημερινά.

 

Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου και του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

Την (20-04-2022) στη Μυτιλήνη, αλλοδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (20-04-2022) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (21-04-2022) στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου, ημεδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (21-04-2022) στην Καλλονή, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα

 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.