Μπαρτσελόνα με χαμηλό σκορ, αξίζει το ρίσκο στο «Ντραγκάο»

Αρκετές επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα. Φυσικά, ξεχωρίζει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ωστόσο στοιχηματικά, το ενδιαφέρον μας «κεντρίζουν» δύο άλλες αναμετρήσεις.

 

Στα πλαίσια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας (ο Ολυμπιακός έκανε χθες το 1-0, επικρατώντας με 71-54 επί της Μονακό), η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν, ενώ λαμβάνει χώρα και η ρεβάνς μεταξύ Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

 

Όλες οι πληροφορίες για το στοίχημα στο over 1.5 γκολ

 

5243. Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου (21:00)

 

Στην Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα έκανε το 1-0 στη σειρά με τη βαυαρική ομάδα (77-67) και βάζει σιγά – σιγά βάσεις για πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου. Ομάδα με ποιότητα και επιθετικό πλουραλισμό. Η Μπάγερν πέρα από την ήττα στο 1ο ματς, είδε να «χάνει» και τον αρχισκόρερ, Χίλιαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. 

 

Ξεκάθαρο φαβορί οι «μπλαουγκράνα», μπορούν να φτάσουν στο 2-0 στη σειρά, ωστόσο δεν βλέπουμε να γίνεται με εμφατικό τρόπο. Συνεπώς καταλήγουμε στην επιλογή «Μπαρτσελόνα & Under 153.5» σε απόδοση 2.00.

 

807. Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15)

 

Κλείνουμε με τον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας (ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι). Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πόρτο – Σπόρτινγκ. Οι «δράκοι» είχαν κερδίσει 2-1 στο 1ο ματς και έκαναν βήμα για πρόκριση στον τελικό. Σε σούπερ κατάσταση η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, οδηγείται σε επιστροφή στις κούπες στο πρωτάθλημα. Διατηρεί το ασύλληπτο 47-11-0 στη λίγκα. Πέπε (στόπερ), Ουρίμπε (μέσος) οι απόντες. Η Σπόρτινγκ είναι υποχρεωμένη να το παλέψει. Προέρχεται από ήττα 2-0 εντός από τη μισητή Μπενφίκα. Χάθηκε ο τίτλος. Τιμωρημένοι για απόψε οι Ματέους Ρέις (μπακ), Μπρούνο Ταμπάτα (χαφ). 

 

To σετ αποδόσεων γέρνει προς την έδρα, όμως θα πάρουμε αυξημένο ρίσκο και θα πάμε προς την άλλη κατεύθυνση και το «ακριβό» διπλό του 4.10.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα