Μυτιλήνη: Ρομα μπούκαραν στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και έκλεψαν καλώδια αλουμινίου και χαλκού


Τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν   από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης,  για κλοπή τις πρώτες  πρωϊνές ώρες της Τετάρτης  σε χώρο του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη.

Αναλυτικά:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής σε επιχείρηση στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν την (13-04-2022) στη Μυτιλήνη, τέσσερα (4) άτομα – ημεδαποί (3 ενήλικοι και ανήλικος), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες πρώτες πρωινές ώρες την (13-04-2022), δρώντας από κοινού, μπήκαν σε χώρο της επιχείρησης και αφαίρεσαν καλώδια αλουμινίου και χαλκού, συνολικής αξίας -700- ευρώ, ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέα του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανήλικου, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το σύνολο των κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.