Ξανά στην Λέσβο ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιάσων Πιπίνης


Στη Λέσβο την Πέμπτη για συναντήσεις με φορείς ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιάσων Πιπίνης

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, καταγόμενος από το Μεσότοπο Λέσβου, κ. Ιάσων Πιπίνης αναμένεται να επισκεφθεί τη Λέσβο το διήμερο Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Απριλίου, προκειμένου να έχει συναντήσεις με φορείς και κατοίκους του νησιού.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. «Κυψέλη» και τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων ανθρώπων με αυτισμό «Συν-εξέλιξη» στη Μυτιλήνη. Θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, ενώ θα επισκεφθεί το Μόλυβο, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους.

Η επίσκεψη του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Ιάσονα Πιπίνη γίνεται στον απόηχο των συναντήσεων που είχε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, με στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, με τους οποίους συζήτησε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της Λέσβου.

Ο κ. Ιάσων Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο, τονίζει πως «η Λέσβος γυρνάει οριστικά σελίδα στα γεγονότα που την σημάδεψαν τα προηγούμενα χρόνια» και προσθέτει: «Η αναμόρφωση της Λέσβου είναι υπόθεση όλων όσοι αγαπάμε αυτό τον τόπο. Επιτυγχάνεται με σχεδιασμό και δουλειά, όχι με κραυγές, αλλά ούτε και ανακυκλώνοντας μιζέρια».