Στον Κώστα Μουτζούρη ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρτιάς Κρήτης Μιχαήλ Θειακάκης


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Μιχαήλ Θειακάκη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρτιάς Κρήτης κατόπιν αιτήματος του.

Ο κ. Θειακάκης με αφορμή την επίσκεψη του στο νησί της Λέσβου  θέλησε να γνωρίσει προσωπικά τον Περιφερειάρχη, να τον ενημερώσει για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και να του χαρίσει το βιβλίο που εκδίδεται μέσω αυτού με τίτλο «ΜΥΡΤΙΑ, εικόνες χτες και σήμερα».

Μάλιστα προσκάλεσε τον Περιφερειάρχη να επισκεφτεί την Κρήτη και το χωριό της Μυρτιάς, ιδιαίτερη πατρίδα του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα και όχι μόνο, Νίκου Καζαντζάκη με στόχο όπως σημείωσε να «ενωθούν» τα δυο αυτά νησιά που τόσα πολλά έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στον πολιτισμό μας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Θειακάκη και τον συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος της Μυρτιάς στα πολιτιστικά δρώμενα, όχι μόνο της Κρήτης αλλά και όλης της Ελλάδος,  έχοντας ως παρακαταθήκη το σπουδαίο έργο του Νίκου Καζαντζάκη.