Ο Φώντας Αυγερινός πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου ΜυτιλήνηςΤην Παρασκευή 8/4/ 22 έγινε η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης με μοναδικό θέμα συζήτησης συγκρότηση σε σώμα έπειτα από την εκλογική διαδικασία στις 31/3.


 Οι παρατάξεις είχαν λάβει, ΝΟΥ 168, ΝΕΚ 168, ΑΣΥ 28

Η πρόταση της ΝΕΚ ήτανε διαπαραταξιακό, με εναλλαγή στην προεδρία και αντιπροεδρία για ένα χρόνο από ΝΕΚ και ΝΟΥ, και γραμματεία στην ΑΣΥ.

Η πρόταση του ΝΟΥ ήτανε διαπαραταξιακό για δύο χρόνια με Πρόεδρο από το ΝΟΥ γραμματέα ΝΕΚ, αντιπρόεδρο ΑΣΥ, ταμία ΝΕΚ, αναπληρωτή γραμματέα ΝΟΥ.

Η πρόταση της ΑΣΥ ήταν διαπαραταξιακό με τα δύο πρώτα ψηφοδέλτια ΝΟΥ και ΝΕΚ να έχουν την προεδρία και τη γραμματεία, και το τρίτο ψηφοδέλτιο της ΑΣΥ την αντιπροεδρία.

 Η ψηφοφορία για τον πρόεδρο έληξε με 4-3, με πρόεδρο ΝΟΥ. Στη συνέχεια η ΝΕΚ δήλωσε ότι δεν προτείνει κάτι, δεν συμμετέχει στην ψηφοφορία και δεν αποδέχεται κάποια θέση στο προεδρείο του ΔΣ. 

Εν κατακλείδι οι θέσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης διαμορφώνονται ως έξης.


Πρόεδρος:…………Αυγερινός Ξενοφών (Φώντας)

Γραμματέας:……..Σαμαράς Ευστράτιος

Αντιπρόεδρος:…. Χωριανοπούλου Γιάννα

Ταμίας:……………..Ταρατόρης Παράσχος (Πάρης)

Μέλη:………………..Κλεάνθης Στρατής


                                Ψούνος Θανάσης


                                 Πετράς Νίκος