Στην Εθνική Ελλάδας δυο Μυτιληνιοί κωπηλάτες- Θα συμμετέχουν στην Διεθνή Ρεγκάτα


ΔΥΟ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΡΕΓΚΑΤΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ  ΣΤΟ ΠΙΕΝΤΙΛΟΥΚΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Δύο Μυτιληνιοί αθλητές ο Ευστράτιος Τριανταφύλλου του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ και η Δήμητρα-Ελένη Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Πιεντιλούκο της Ιταλίας και θα πάρει μέρος στην Διεθνή Ρεγκάτα που διοργανώνει η Κωπηλατική Ομοσπονδία της Ιταλίας από 8-10 Απριλίου.

Συνολικά 23 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν 13 πληρώματα θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση όπου θα αγωνιστούν εκτός από τα ιταλικά πληρώματα ομάδες από όλο τον κόσμο ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο.

Η Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο είναι το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους 23 αθλητές μας και ταυτόχρονα η πρώτη κούρσα του Στέφανου Ντούσκου μετά τον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ανοίγει έτσι και το νέο κύκλο προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού σε περίπου δυο χρόνια , το 2024.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν 7 πληρώματα της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και 6 Εφήβων-Νεανίδων. Η τελική επιλογή αθλητών και πληρωμάτων έγινε μετά την ολοκλήρωση και του 2ου Αγώνα Αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 26 και 27 Μαρτίου.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Φώτου, Δημήτρης Πέτρου και Γιάννης Τσαλούχος καθώς και ο γιατρός της Ομοσπονδίας Δρ Ιωάννης Χριστογιάννης ενώ αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ Αντώνης Αργυρίου.

Την Παρασκευή τα προκριματικά ξεκινάνε στις 15:30 (ώρα Ελλάδας) και το Σαββατοκύριακο στις 09:00 και 09:15 αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος Κώστας Κουνέλληςκαι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ εύχονται καλή επιτυχία.