Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου προστάτου του Στρατού Ξηράς στην 98 ΑΔΤΕ στη Μυτιλήνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ https://aeolos.tv

Με τη δέουσα επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος στην 98 ΑΔΤΕ αρχιπελάγους, η μνήμη του μεγαλομάρτυρα και τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου, προστάτη του στρατού ξηράς.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Γεωργίου προστάτη του Στρατού Ξηράς πραγματοποιήθηκαν χτες Παρασκευή 29/04 εκδηλώσεις στο Στρατόπεδο ΣΧΗ (ΠΖ) ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ στη Παγανή της Μυτιλήνης

Στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου εντός του χώρου του στρατοπέδου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.κ Ιακώβου, παρέστησαν οι:

Ο Δ/κτης της 98 ΑΔΤΕ, απόστρατοι στρατηγοί και διοικητές, εκπρόσωποι από τα σώματα ασφαλείας, εκπρόσωποι από το πολεμικό ναυτικό και αξιωματικοί του Στρατού από όλα τα σώματα. Επίσης παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Δήμου Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής Χ. Αθανασίου, ο αντιπεριφερειαρχης Β.Α Πανάγος Κουφελος, και πολλοί άλλοι επίσημοι.

Με βάση το τελετουργικό, εψάλλει δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης  κ.κ Ιακώβου, ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ, και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο από το Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ. Μετά το πέρας της τελετής, οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στην έκθεση οπλισμού που υπήρχε στο χώρο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η μπάντα της 98 ΑΔΤΕ

BINTEO: https://aeolos.tv