Συνεχίζονται τα μπλόκα- 6 συλλήψεις οδηγών σε Καλλονή, Μυτιλήνη και Πέραμα


Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, το τελευταίο τριήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς, του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας και του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 

Την (29-03-2022), στην Καλλονή της Λέσβου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (30-03-2022), στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (30-03-2022), στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (30-03-2022), στη Μύρινα της Λήμνου, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (30-03-2022), στο Πέραμα της Λέσβου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Την (31-03-2022), στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.