Foxbet: Ποιός θα είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

 


Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια, αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» της δεκαετίας, σκορπίζοντας χαμόγελα στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων».

Ο απόλυτος οδηγός για το στοίχημα με draw no bet

Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, απομακρύνθηκε από τον πάγκο, εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι ενόσω όλοι ανέμεναν ονόματα όπως οι Ζινεντίν Ζιντάν και Μπρένταν Ρότζερς για τη διαδοχή του Νορβηγού τεχνικού, εν τέλει επιλέχθηκε η περίπτωση του υπηρεσιακού 63χρονου, Ραλφ Ράνγκνικ. Το εν λόγω πρότζεκτ όπως φαίνεται βέβαια δεν στέφθηκε με επιτυχία, με τη Γιουνάιτεντ να «παλεύει» για τον τερματισμό της στην τετράδα, την ίδια στιγμή όπου αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League.

Για τους λόγους αυτούς, σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους υποψήφιους διαδόχους του, τα ονόματα των οποίων παρουσιάζονται αναλυτικά στο κείμενο που ακολουθεί.


Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο