Τρέχει την ανάπτυξη της Λέσβου ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ι.Πιπίνης



Ξαφνικό.... ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της Λέσβου από τον Μεσοτοπιτη ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού για θέματα της λατινικής Αμερικής Ιάσωνα Πιπινη.

Ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού σύμφωνα με ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ της Λέσβου συναντήθηκε με τον υπουργό εσωτερικών Στέλιο Πέτσας για την ανάπτυξη της Λέσβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

"Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχα με αντικείμενο τις προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη της Λέσβου. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αίτημα μου, προκειμένου να εξεταστούν από κοινού οι παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών της Λέσβου, που έχουν ήδη δρομολογηθεί, αλλά και εκείνες που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. 

Η Λέσβος που σήκωσε μεγάλο βάρος της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης γυρίζει σελίδα, αφήνοντας πίσω οριστικά εικόνες που την σημάδεψαν. 

Τα μεγάλα έργα που δρομολογούνται ήδη, αλλά και οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται σε διαφορετικούς τομείς για το επόμενο διάστημα, αποτυπώνουν το προσωπικό ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το νησί μας. 

Η αναμόρφωση της Λέσβου εξαρτάται από τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων μας, πολιτών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυβέρνησης. Όσοι αγαπάμε αυτόν τον τόπο πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε το καλύτερο..."