Στην ΔΕΥΑΛ ο Χαράλαμπος Αθανασίου


Επίσκεψη και συνεργασία του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου , Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Νομού Λέσβου στη ΔΕΥΑ Λέσβου.¨

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΥΑ Λέσβου, για συνεργασία με τον κ. Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Γεώργιο Φλώρο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε συνέχεια των επισκέψεων συνεργασίας και στα πλαίσια της συνεχούς βοήθειας του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, στη δρομολόγηση ενεργειών για ολοκλήρωση δράσεων της ΔΕΥΑ Λέσβου, ενημερώθηκε για την πορεία της ολοκλήρωσης των διαδικασιών υλοποίησης πράξεων κατασκευής συγχρηματοδοτούμενων έργων στην Αγιάσο, στην Αγία Παρασκευή και στον Πολιχνίτο.

Ο Πρόεδρος και τα στελέχη της ΔΕΥΑΛ ενημέρωσαν τον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου ότι σε συνέχεια των ενεργειών του, η ΔΕΥΑΛ θα υποβάλλει προτάσεις για χρηματοδότηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος Νότιας περιοχής Δήμου Μυτιλήνης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ ευχαρίστησε τον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου , Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτή Νομού Λέσβου για τη συνδρομή του, τη συνεργασία και τη συνεχή βοήθεια του για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχείρηση.