ΒΙΝΤΕΟ: Ο "Συνεταιρισμός" του Μουτζούρη και το ευχαριστώ στην σύζυγο του


Στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου από την Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών και το Παράρτημα της Λέσβου, εκτός από την οικονομική στήριξη που παρείχε ο Περιφερειάρχης στους 7 Γυναικείους Συνεταιρισμούς που έδωσαν το παρών, αναφέρθηκε γενικά και στο συνεταιριστικό κίνημα, κάνοντας και μια ιδιαίτερη προσωπική αναφορά στην οικογένεια του.

Ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης αναφέρθηκε στην σύζυγο του Δήμητρα η οποία βρισκόταν καλεσμένη στην εκδήλωση, αναφέροντας ότι μαζί με εκείνη έχουν δημιουργήσει τον δικό τους «συνεταιρισμό», ευχαριστώντας την παράλληλα για την κοινή τους ζωή και για τα παιδιά που του χάρισε. «Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στο Συνεταιριστικό πνεύμα στην οικογένεια μου και στον μικρό συνεταιρισμό που έχω δημιουργήσει εδώ και 37 χρόνια  με την σύζυγο μου Δήμητρα, που τόσο μου στάθηκε σε όλες τις δραστηριότητες μου και ότι έχω καταφέρει αν έχω καταφέρει κάτι, οφείλεται και σε εκείνη. Την ευχαριστώ και για τα τρία παιδιά που μου χάρισε», είπε συγκινημένος ο Περιφερειάρχης, δείχνοντας για μια ακόμη   φορά την ευαίσθητη πλευρά του αλλά και το πόσο πολύ πιστεύει στην οικογένεια.

Αμέσως μετά η Πρόεδρος  του Παραρτήματος της Παναθηναϊκής στην Λέσβο , Λίτσα Κρικλάνη, ανακοίνωσε την απόφαση του ΔΣ να ανακηρυχτεί ως επίτιμο μέλος η κα. Δήμητρα Μουτζούρη, η οποία με χαρά αποδέχτηκε τονίζοντας ότι θα παραμείνει ως απλό μέλος της Οργάνωσης θέλοντας να προσφέρει όπως τόσα χρόνια πράττει. Στο τέλος του χαιρετισμού της η κα. Μουτζούρη θέλησε να μοιραστεί με τους παραβρισκόμενους και ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Περιφερειάρχη, επιβεβαιώνοντας και πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο.

 

Δείτε στο βίντεο: